ORDU / FATSA - Bolaman Anadolu Lisesi

Ock

Okulumuza , Milletimize ve  Devletimize ,   yıllarca özveri ile emek veren, binlerce Türk gencine ilham veren, gençlerin geleceğine ışık tutan  çok kıymetli öğretmenlerimiz Mustafa KARAKUŞ, Orhan KARAYAKA ve Ali KÜTÜK 'e  Valiliğimiz tarafından verilen Hizmet Şeref Belgelerini taktim ettik.  Öğretmenlerimize eğitim ve öğretimimize verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyor. Sağlık ,mutluluk ve esenlikler diliyoruz.

Ock

Ara

Genclerin Yüreğine Dokunmak felsefesiyle yollara düşen Değerli Üstad Ahmet SULA`yı okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Gençlerin yüreğine dokunan Ahmet SULA 'ya ve kendisini gençlerle buluşturan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Saygın ATİNKAYA ve Fatsa Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Ethem KİBAR 'a teşekkür ederiz.

Ara

Bolaman Anadolu Lisesi olarak

Çedes projesi kapsamında Değerler Eğitimi öğrencilerimizle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili  işaret diliyle verdiğimiz mesajımız ve İstiklal Marşı'mız...

Kas

Bolaman Anadolu Lisesi olarak Değerler Eğitimi ve Çedes projesi kapsamında

Edep, sevgi, saygı, sorumluluk ve iletişim konularında okulumuzda Ordu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Hüseyin MUTLU'nun katılımı ile güzel bir konferans gerçekleştirdik.Değerli  katılımları için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Kas

KIZILAY, SAVAŞ ALANINDA YARALANAN YA DA HASTALANAN ASKERLERE HİÇBİR AYRIM GÖZETMEKSİZİN YARDIM ETMEK ARZUSUNDAN DOĞMUŞTUR.

11 Haziran 1868 tarihinde "Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti" adıyla kurulan Kızılay,

1877'de "Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti",

1923'de "Türkiye Hilaliahmer Cemiyeti",

1935'te "Türkiye Kızılay Cemiyeti" ve