ORDU / FATSA - Bolaman Anadolu Lisesi

Ekm

Bolaman Anadolu Lisesi Değerler Kulübü olarak Ekim ayı değerlerinden olan Saygı, Edep, Nezaket değerleri ile ilgili okul panomuzu hazırladık.

Saygı, Edep ne Nezaket değerleri ile  ilgili konuşmacı olarak  Fatsa İlçe Müftülüğünden değerli hocalarımız Berna VAROL AKBULUT ve Zakire KILIÇ okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize ayın değerleri ile ilgili bir konferans verdiler.

Ekm

Okul Sporları Voleybol Turnuvası Genç Kızlar ilk mac  Bolaman Anadolu Lisesi 3-Aybastı Fen Lisesi 0. Bolaman Ailesi olarak öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ekm

Okulumuz Kız Voleybol Takımımıza forma sponsoru olan AUTO KATAR işletme sahibi Sayın Mustafa KATAR 'a ve Erkek Voleybol Takımımıza forma sponsoru olan KAHVECİOĞLU ASANSÖR işletme sahibi Sayın Tuncay KAHVECİ ' ye desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ile Değerler Kulübü öğrencileri tarafından Mevlid Kandili sebebiyle bir takım etkinlikler Çedes Projesi kapsamında yapılan etkinlikler ile Peygamber Efendimizin doğumu vesilesiyle kolonya ve çikolata ikramı yapıldı. Sınıflarda günün anlamına uygun olarak videolar izlendi.

Eyl