ORDU / FATSA - Bolaman Anadolu Lisesi

Nis

Değerler Eğitimi kapsamında ayın değeri olan Vefa, Sevgi ve Dostluk duygularını yakından hissetmek amacıyla geçen sene Emekli olan Degerli büyüğümüz Ali KÜTÜK Hocamızı ziyaret ettik. Öğretmenimize ve Saygıdeğer Eşine misafirperlikleri için teşekkür ederiz.

Nis

Proje içeriklerinin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kütüphaneler haftası(25-31 Mart) etkinlikleri kapsamında okul panosu hazırlandı.Sınıflarda ögrencilere "Kütüphane" konulu videolar izletildi.

Mrt

Öğrencimiz Yaprak Meriç ŞANLI İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen Çanakkale Sehitlerimizi ve Çanakkale Savaşını konu alan Liseler arası resim yarışmasında İlçe 2. si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Bolaman Anadolu Lisesi Değerler Kulübü tarafından ÇEDES Projesi kapsamında Mart ayının değeri olan  VATANSEVERLİK  duygusunu yerinde görmek amaciyla Kahraman askerlerimizi  Bolaman Jandarma Komutanlığı' nda ziyaret ettik. Yaptigimiz ziyarette bizlere kapılarını açan ve ögrencilrimizi ve öğretmenlerimizi misafir eden başta Karakol Komutanimiz Sayin Orhan ARSLAN a ve Komutanımız nezdinde tüm Kahramanlarimiza saygi , minnet  sevgilerimizi sunuyoruz.

Şbt

Ordu Kültür Sanat Merkezi içinde kurulmuş olan üniveriste standlarını ziyaret eden öğrencilerimiz üniversiteler ve bölümleri hakkında bilgi sahibi oldular.

Şbt